Ring til 41814182
Rør-hybrid-solid state

AngelsAudio  MC300 forforstærker med MC805A monotrin - sælges for kunde.

Sættet har kun været brugt til udstilling og fremtræder derfor som nyt!

Meget høj byggekvalitet med fine kvalitets komponenter, hvor der bl.a er anvendt Jensen kondensatorer. Monoforstærkerne er bestykket med 805 rør i udgangen der drives af 300B rør. Monotrinnene yder 2x40 watt. Disse kan udskiftet med Psvane 2A3 rør, der følger med.

I forforstærkeren, der er med fjernbetjening er også anvendt 300B rør fra Psvane og 6sn7 dobbelt triode.

Ny pris: 70000kr. Nu: 45000kr.

 

BFA Tulip med dac.


BFA (Beyond Frontiers Audio)
Tulip er en integreret forstærker blandt det absolut bedste du kan opdrive. Har vi hørt det før - Ja helt sikkert!!
Men hos BFA er der gået helt nye veje med bl.a. patenteret volumestyring og netop i volumen kører signalet som bekendt igennem, så kvaliteten er af afgørende betydning. Desuden er der kælet for signalet fra indgang til udgang med dyre tekniske løsninger og de bedste komponenter på markedet. Mundorf sølv kondensator, Cardas kabel og kryogen benandlet rør og toroidal transformer på 1600watt. BFA er en hybrid forstærker med rørbaseret linietrin og bipolære udgangs transistore på 2x200watt i 8ohm uden modkobling. Indbygget dac 24bit/192 khz med spdif og usb indgang.

 

 

Phonosophie Bi-Amp 1-4. En af de hurtigeste og mest dynamiske forstærker jeg længe har lagt øre til. Den forbavser gang på gang med dens evne til at forføre og formidle legende let.

Top modellen indenfor Phonosophies integrerede forstærkere med Bi-Butt Platine kort samt MM riaa kort.

Pris: 55.500kr.

 

 

AMC 3100 mkII integreret forstærker på 2x100 watt i 8 ohm med riaa, hovedtelefon forstærker og fjernbetjening.
Kraft og klang er et typisk AMC kendetegn. AMC 3100 mkII er en stor forstærker som kan trække umulige højttalere. Har samtidig et charmerende og let musikalsk flow som typisk kendetegner små forstærkere.

pris: 5995kr.

 

Heed Obelisk SI  med dac + x-2 psu.