Ring til 41814182
analog og digital

Hartvig Signature TT.

 

Hartvig TT Signature er designet, udviklet og håndbygget i Danmark af de bedste materialer. Plinten er en avanceret komposit sandwichkonstruktion, der minimerer resonans optimalt. Lejet er af lejebronze, og det honede leje sikrer den præcise og ideelle sluttolerance. Centerakslen er af hærdet stål med keramisk kugle og teflonafkobling, der tilsammen sikrer minimal friktion. 

Tallerkenen er komposit af akryl og aluminium, og dens særlige konstruktion sikrer høj vægt, inerti samt lyddødhed. Centertappen er monteret direkte i akrylen og dermed afkoblet fra lejet. Hele setuppet hviler trepunkts på specialfødder med gummikerne for perfekt afkobling og med regulerbare forfødder for præcis justering i vater.  
   
Motoren er ligeledes et kapitel for sig: Med en avanceret mikroprocessorstyret hastighedsregulering sikres en ultra stabil og jævn rotation, der udmøntes i en ekstremt letflydende afspilning – analog lyd når den er bedst! Armboards leveres til gængse arme og kan specialfremstilles efter behov, ligesom plinten på bestilling kan leveres i netop den finér/farve, kunden måtte ønske. Der medfølger naturligvis pladestrammer.